Back to top

Tornen els Barcelona Dragons i jugaran a Reus

Reus acollirà la Lliga Europea de Futbol Americà aquest 2021. Entre el juny i l'agost l'Estadi Municipal serà la seu dels partits de l'històric Barcelona Dragons, l'únic equip de l'estat espanyol que té els drets per competir en aquesta competició.

Reus serà la seu dels renascuts Barcelona Dragons. Trenta anys després del primer partit de la franquícia, l'Estadi Municipal acollirà els duels de la nova Lliga Europea de Futbol Americà, que es disputarà entre el juny i l'agost d'enguany. Un acord entre la nova competició i la NFL ha permès que els Gladiators Football, l'única franquícia de tot l'estat que disputa la lliga, es puguin anomenar Barcelona Dragons.

barcelona dragons

Bart Iaccarino, exentrenador dels Reus Imperials, és el General Manager dels Barcelona Dragons, i assegura que "és un honor i un plaer" tornar a Reus, i que per ell la ciutat és "com una segona casa". El passat de Iaccarino a la capital del Baix Camp ha estat clau perquè s'arribés a aquest acord. Les converses entre els Dragons i l'ajuntament van començar al desembre, i la unió entre ambdós s'allargarà durant el 2021, sense descartar que en els pròxims anys la capital del Baix Camp continuï sent l'única seu de la lliga de tot l'estat.

La base de l'equip serà nacional, amb 36 jugadors de l'estat i 4 d'americans. Durant el primer any, els Barcelona Dragons també podran contractar 10 jugadors europeus. Iaccarino considera que tenen "l'oportunitat de donar un canvi radical del futbol americà a l'estat" i espera que "tothom a qui li agradi aquest esport, ens doni suport". 

Partits com a local a l'Estadi

  • 19 de juny - Barcelona Dragons Vs. Stuttgart Skorpions (19 h)
  • 03 de juliol - Barcelona Dragons Vs. Hamburg Sea Devils (19 h)
  • 24 de juliol - Barcelona Dragons Vs. Berlín Thunders (19 h)
  • 07 d'agost - Barcelona Dragons Vs. Ingolstadt Pretorians (19 h)
  • 28 d'agost - Barcelona Dragons Vs. Frankfurt Galaxy (19 h)

Paraules clau:

Notícies relacionades