Back to top

Tres-cents visitants desafien vent i fred per menjar mandongo

Capafonts rememora la matança del porc amb la 22a. edició de la Festa del Mandongo, organitzada per l'Associació de Dones Verge de Barrulles

Unes 300 persones s'han apropat a Capafonts per degustar el mandongo, un suculent plat que s'elabora principalment amb les vísceres i altres parts del porc, i s'acompanyen amb fesols. Tot plegat, en el marc de la 22a Festa del Mandongo de la petita població del Baix Camp. La festa s'ha complementat amb l'exhibició del Ball de Bastons, música en directe i unes paradetes on s'hi han pogut comprar productes quilòmetre zero, però el principal atractiu de la jornada és l'esmorzar a base de mandongo
 

Visitants de proximitat

Molts dels visitants de la festa són veïns dels pobles del voltant, però també participen a la festa persones provinents de diferents punts del Camp de Tarragona. Molts repeteixen any rere any, mentre que d'altres és la primera vegada que venen. Tots ells han desafiat el vent i el fred per gaudir d'aquesta festa popular.

Paraules clau:

Notícies relacionades