Triomf al ritme golejador de Sergi Aragonès i Ferran Giménez

Victòria important i de mèrit del Reus contra el Voltregà, que permet que els roigs-i-negres continuïn escalant posicions a la classificació.

No era un partit fàcil pel rival, un Voltregà reforçat amb Àlex Rodríguez i amb el bon paper a la Copa Continental i davant del Barça en el debut a la lliga; ni tampoc pel pavelló, amb el Reus jugant al Vendrell com a local per la disputa del Trofeu Ciutat de Reus de gimnàstica rítmica al pavelló Olímpic de la capital del Baix Camp.

Si bé és cert que el duel ha arrancat amb una diana de Jordi Burgaya (0-1), els de Jordi Garcia han tingut el control de l'enfrontament durant gran part del partit. Abans del descans, Sergi Aragonès amb una gran jugada individual (1-1) i Ferran Giménez aprofitant una assistència de Marc Julià (2-1), han capgirat el marcador.

Domini al segon temps

A la represa, el Reus ha fet el tercer amb un penal anotat per Aragonès (3-1), però Aleix Molas ha reduït les diferències per l'equip dirigit per l'ex del Reus Lluís Teixidó (3-2). La reacció roig-i-negra no ha tardat a arribar, i Ferran i Aragonès han sentenciat el duel (5-2). A sis minuts pel final, Jordi Burgaya ha situat el marcador definitiu (5-3). Dissabte vinent, el Reus visita la complicada pista de l'Alcoi (20:15 h), amb l'objectiu d'enllaçar el tercer triomf consecutiu.

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu