Victòria soferta i treballada contra el Mataró

Els de Jordi Garcia han hagut de capgirar una diferència de dos gols al segon temps per emportar-se la victòria (6-5).

El duel entre el Reus i el Mataró és la prova fefaent que enguany l'OK Lliga serà més complicada que els altres anys. Els visitants, acabats d'ascendir, ja van plantar cara als roigs-i-negres en un amistós de la pretemporada, i ara ho han tornat a fer en la segona jornada de la competició domèstica. Tot i que el Reus s'ha avançat en el marcador amb un gol d'Arnau Canal (1-0), els de Joan Carles Vadillo han capgirat el resultat abans del descans amb els gols del ganxet Marc Ollé, Xavi Burguillos i Oriol Lladó (1-3).

Ja a la represa, Martí Casas s'ha estrenat com a golejador ganxet i ha fet el segon (2-3), però la resposta visitant ha arribat de seguida amb la diana d'Abel Moya (2-4).

Minuts de bogeria

El que també fa molt bé el Reus és revolucionar els partits. En qüestió de quatre minuts els de Jordi Garcia han remuntat el matx i han agafat un avantatge de dos gols per tranquil·litzar el duel gràcies als gols de Marc Julià, Martí Casas i un doblet de David Gelmà (en catorze segons). Els de Vadillo no s'han rendit, i quan faltaven onze minuts pel final del duel, Moya ha fet el cinquè i últim gol del partit (6-5).

Victòria treballada d'un Reus que suma els primers tres punts de la temporada a l'OK Lliga. Aquesta setmana vinent, els roigs-i-negres rebran la visita del Voltregà. Un partit que no es podrà disputar al pavelló Olímpic (hi ha una competició de gimnàstica rítmica) i que, a falta de confirmació oficial, es jugarà al Vendrell