Triomf necessari contra l'Alcoi

Un doblet de David Gelmà i la porteria a zero de Martí Zapater donen una nova victòria roig-i-negra a l'OK Lliga.

Després del cop dur de dijous a Europa, el duel contra l'Alcoi havia de servir per canviar el xip i perquè el Reus continués viu en la lluita per la tercera posició de l'OK Lliga. I el millor que li podia passar a l'equip de Jordi Garcia era fer gol als primers minuts. Una bona defensa roig-i-negra ha provocat un contraatac conduït i executat per David Gelmà, que ha superat el porter visitant Guiri (1-0). I amb aquest resultat s'ha arribat a la mitja part.

En un duel amb poca història, l'equip roig-i-negre ha continuat controlant el partit davant l'Alcoi, i quan faltaven 12:24 pel final, David Gelmà ha tornat a fer gala de la seva potent pala per fer el segon (2-0). El de Tordera, amb cinc gols en els últims dos duels de l'OK Lliga, està sent responsable directe dels últims sis punts ganxets a la competició domèstica. El 96 està destapant el seu instint golejador en el moment decisiu del curs.

Sense gols encaixats

A menys de cinc minuts pel final, Sergi Aragonès ha vist una blava més que dubtosa (es perdrà el duel contra el Girona per acumulació). Martí Zapater amb el casc ha desviat el potent xut de Ferran Formatjé, i durant la inferioritat, el Reus ha aguantat el resultat. Nou triomf roig-i-negre a l'OK Lliga i cinquena porteria a zero del curs a la lliga regular -totes al Palau d'Esports-.

Amb aquests tres punts, el Reus continuarà quart i s'aproxima a dos punts del Calafell, tercer.