Back to top

Troben xinxetes al pipican del barri Juroca

El fet ha aixecat crispació i preocupació entre els veïns que utilitzen el pipicà. A més, asseguren, no és la primera vegada que passa. Els usuaris posaran una denúncia a la Guàrdia Urbana i demanen més vigilància.

Els veïns del barri Juroca han trobat aquest dissabte trossos de carn amb xinxetes a l'espai d'esbarjo per a gossos. A banda de les xinxetes dins del menjar, els usuaris asseguren que també n'hi havia escampades per tot l'espai habilitat per aquests animals. Afortunadament cap gos ha resultat ferit però els veïns estan preocupats per un fet que, diuen, no és la primera vegada que succeeix.

Estefania Lapetra, una de les usuàries de pipicà, explica que "anteriorment en aquest pipicà hi va haver una temporada que ens tiraven claus oxidats per tota la zona" i en Joan Serra, un veí de la zona, assegura que aquest estiu, el seu gos "es va intoxicar també al pipicà i va estar més de 12 hores amb vòmits".

Els usuaris del pipicà denunciaran els fets a la Guàrdia Urbana de manera imminent però demanen més presencia policial i també la instal·lació d'una càmera de vigilància.

trossos de carn amb xinxetes clavades que s'han trobat a la zona d'esbarjo per a gossos del barri Juroca

La Vanessa Cervera afegeix que aquest "és un espai on els nostres animals es poden socialitzar, poden córrer sense anar lligats i també és un espai on el ciutadà pot gaudir".

Per evitar qualsevol altra acció d'aquest tipus, els veïns i usuaris, també extremaran la vigilància per tal que aquesta zona d'esbarjo torni a ser un espai tranquil de convivència per a persones i gossos.

Paraules clau:

Notícies relacionades