Back to top

Una història d'amor tanca el Cicle Grans Mestres

De la mà de l'actriu vallenca Mar Ulldemolins, aquest dimarts, el públic del Teatre Fortuny s'ha endinsat en la intimitat i els secrets d'una relació a distància.

Un escriptori, una llum tènue i a l'actriu Mar Ulldemolins. Aquesta és la combinació que ha omplert el Teatre Fortuny aquest dimarts al vespre amb el Cicle Grans Mestres. 'Entre tu i jo. Les oportunitats perdudes' explica la relació de dues persones que es coneixen des de petits i que descobreixen que l'amistat es converteix en amor. La història s'explica a través de les cartes que s'envien els dos protagonistes. Un text que tanca la temporada del Cicle Grans Mestres i que interpel·la directament al públic.

Tot i la situació sanitària el Cicle Grans Mestres vol continuar aixecant el teló i defensen que la cultura és segura. Reflexió polièdrica sobre l’amor, la mort i totes aquelles paraules que algun dia vam perdre en el nostre lèxic emocional i que algun dia -qui sap- lamentarem no haver utilitzat amb més freqüència. De la mà de l’actriu Mar Ulldemolins ens endisem en un món de fragilitat emocional i necessitat de proximitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades