Back to top

Unes 2.000 persones sucumbeixen als encants del Mussart

El poble abandonat de la Mussara ha tornat a ser, una vegada més l'epicentre del Mussart. El festival ha celebrat la seva onzena edició aquest dissabte amb la participació del grup de teatre de Vilaplana i els actors Montse Guallar, Mercè Samprieto i Enric Majó entre d'altre.
Prop de 2.000 persones sucumbeixen als encants del Mussart

Poesia i música en un entorn únic. El Mussart ha tornat a convertir l'antic poble de la Mussara en un espai màgic i teatral que no ha deixat indiferents als prop de 2.000 espectadors que s'han desplaçat fins a aquest indret. L'onzena edició del certamen a girat entorn del lema "Revolució i Cultura", una ruta poètica on la transgressió i la contracultura han omplert els vells carrers de la Mussara de la prosa d'autors de la generació beat.

La ruta poètica a anat a càrrec de la Poetry Company del Mussart formada per membres del grup de teatre de Vilaplana. El públic ha gaudit de 3 recitals simultanis que han viscut de manera itinerant. La ruta els carrers del poble l'ha clausurat dues grans figures de l'escena teatral catalana com Montse Guallar i Mercè Camprieto.

El festival s'ha inaugurat amb una conferència del poeta Adam Manyé i deprés de la ruta poètica s'ha celebrat el sopar popular i l'espectacle poetico-musical amb Joan Masdeu, Enric Majó i Oest de 

Paraules clau:

Notícies relacionades