Back to top

El vermut i el vi del territori ja tenen casa a Reus

Es tracta de la 'Casa del vermut i el vi'. Un espai situat a la part baixa de l'edifici de l'Estació Enològica, que pretén ser un punt de trobada pels amants d'aquestes dues begudes tan arrelades al territori.
La Casa del vermut i el vi de Reus

Reus ja compta amb un nou espai dedicat al vermut i al vi: la 'Casa del vermut i el vi'. Un nou espai amb què es pretén posar en valor la vinculació de la ciutat amb el vermut, així com destacar el valor patrimonial de l'estació enològica. De fet, allà s'ubica aquest espai polivalent gestionat per l’Agència 'Reus Promoció', on es portaran a terme diverses activitats relacionades amb aquestes dues begudes tan importants per a la ciutat, segons ha assegurat la regidora de Cultura i Projecció de Ciutat de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles

Un nou espai d’inspiració enoturística en què també s'exposaran les diferents denominacions d'origen del territori, destacant així el paper de Reus com a porta d’entrada als paisatges del vi i km 0.

La 'Casa del vermut i el vi' estarà oberta al públic, de forma gratuïta, tots els divendres i els dissabtes d’11.00h a 14.00h i de 17.00h a 19.00h.

Paraules clau: