Back to top

Víctor Artola guanya el Parlar Sol de Canal Reus

El de Castelló, que va ser el repescat pel públic per accedir a la gran final, s'ha endut la victòria i ha guanyat els 2.500 euros del premi. El jurat professional l'ha escollit per unanimitat. El públic també el va ovacionar.

La gran final del Parlar Sol ja té guanyador. Víctor Artola, amb un monòleg sobre les particularitats de la gent de poble, ha conquerit el públic i també ha captivat el jurat professional, que per unanimitat l'ha escollit com el millor participant. 

Recupera el programa

El Teatre Bartrina va ser l'escenari de l'efemèride, amb una platea plena que va aplaudir els monòlegs dels deu participants. El guanyador s'escollia en base el públic assistent i el jurat professional. I Artola es va erigir en guanyador i es va endur els 2.500 euros del premi i també el reconeixement de ser el primer guanyador d'aquesta nova etapa del Parlar Sol. 

Parlar Sol 2023 final platea

Enric Company, presentador del Parlar Sol i impulsor de la primera etapa d'aquest format, ara fa vint anys, assegurava abans de la gala que el nivell de tots els participants havia "superat les expectatives". De fet, el món del monòleg viu una altra joventut a tot Catalunya i prova de tot plegat és el nivell dels concursants no només de la final del Parlar Sol, sinó de la resta de programes que s'han emès per Canal Reus durant aquest estiu

Parlar Sol 2023 final finalistes

Paraules clau: