Back to top

Arranca l'OK Lliga més igualada dels últims anys

La temporada es presenta emocionant, amb els catorze equips de la competició havent-se reforçat bé i on està previst que les diferències entre els participants s'escurcin.

La Supercopa acostuma a donar el tret de sortida a la temporada domèstica de l'hoquei patins, i seguidament, arriba l'estrena a l'OK Lliga. Aquest cap de setmana comença la màxima competició estatal, i ho farà amb un clàssic entre el Barça i el Reus com a plat fort. Sobre el paper, les diferències entre la majoria d'equips s'han reduït, i en el primer torneig de l'any ja hem vist que el conjunt reusenc, blaugranes i Liceo es tutejaran, això sí, sense oblidar el Noia i el Calafell. Aquests són, sobre el paper, els favorits per ocupar les places capdavanteres de la classificació.

Val a dir, però, que no s'ha de descartar el Voltregà d'Àlex Rodríguez, ni tampoc el Lleida, el Caldes o l'Igualada. A més a més, se li han de sumar les pistes complicades del Girona i de l'Alcoi; i també la força amb la qual arriben els ascendits Sant Just, Rivas i Mataró. Jordi Garcia parlava de l'exigència de la temporada al Cercle Central d'ara fa uns dies, i que poden recuperar més avall.

L'exigència pel Reus serà total des del primer dia, amb el Barça-Reus de dilluns vinent (20:30 h).

Recupera el programa

Paraules clau:

Notícies relacionades