Back to top

Virginias endolceix, un any més, l’Alzheimer

VIRGINIAS ha donat 180 lots de torrons per a totes les persones usuàries i l’equip de professionals de l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp.

Aquest dijous 9 de desembre l’empresa VIRGINIAS ha tornat a col·laborar amb la Fundación Rosa M. Vivar i el Centre Terapèutic per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria amb l’aportació solidària de 180 lots de torrons per a totes les persones usuàries i l’equip de professionals de l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp.

Gràcies al Compromís Virginias que és el concepte sota el qual s’apleguen totes les accions en què VIRGINIAS col·labora, principalment amb l’esport i les entitats més properes; aporta el gra de sorra amb el que vol contribuir a millorar la societat en què es troba. Aquest compromís social encaixa plenament amb la Fundación Rosa M. Vivar i el Centre Terapèutic.

virginias alzheimer rosa maria vivar

VIRGINIAS, amb més de 80 anys al mercat, és una marca reusenca que ha portat els torrons i xocolates arreu. Al llarg d’aquests anys ha destacat pel seu tarannà innovador i per com treballa la xocolata. Experiència que li ha permès desenvolupar tot un seguit de novetats que han arribat a convertir-se en habituals de les nostres taules nadalenques. Igual que també van ser els pioners i després líders, en torrons sense sucres afegits.

La Fundació agraeix a VIRGINIAS el seu compromís amb la Fundació i el col·lectiu d’Alzheimer i la seva iniciativa altruista d’endolcir les Festes amb torrons especialment seleccionats per a les característiques dels usuaris del Centre, d’alta qualitat i sense sucres afegits.

Paraules clau:

Notícies relacionades