Back to top

Visita institucional de l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, a Canal Reus

Guaita ha estat rebuda pel Consell d'Administració d'Iniciatives de Televisió, presidit per Rosa Rueda, acompanyada de Josep Maria Martí, Marià Vila d'Abadal i Antoni Esteve, socis fundadors d'aquest mitjà de comunicació, a més de la directora de Canal Reus, Mònica Cid

L'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, ha dut a terme aquest dijous una visita oficial a les instal·lacions de Canal Reus, situades a TecnoRedessa, a FiraReus. Guaita ha estat rebuda pel Consell d'Administració d'Iniciatives de Televisió, presidit per Rosa Rueda, acompanyada de Josep Maria Martí, Marià Vila d'Abadal i Antoni Esteve, socis fundadors d'aquest mitjà de comunicació, a més de la directora de Canal Reus, Mònica Cid.

Durant la trobada, Guaita ha pogut intercanviar impressions sobre la feina i el funcionament d'aquesta casa, que enguany celebra 25 anys de vocació de servei públic, d'informació de qualitat i d'espai de creixement professional. Després d'una visita a la redacció, els diferents platós amb què compta Canal Reus i també altres espais com l'arxiu audiovisual d'aquestes dues dècades i mitja d'emissions.

Paraules clau:

Notícies relacionades