Back to top

Els Xiquets tanquen temporada amb castells molt sòlids però sense assolir els 9 pisos

La darrera actuació pels de la camisa avellana ha estat al Mercadal, en la Diada de la Colla, on els Castellers d'Altafulla han fet història descarregant el seu primer 2de7

Els Xiquets de Reus han tancat temporada demostrant, una vegada més, que tenen un gran domini del 2de8f, una construcció que l'any passat els va costar d'assolir. En segona ronda han optat pel 4de8, que han descarregat sense problemes després d'un peu desmuntat, i han tancat l'actuació estrenant el 9de7 per donar rodatge al màxim de castellers. Malgrat no haver aconseguit castells de nou pisos aquesta temporada, hi ha satisfacció per la feina feta, i confien tenir una base prou sòlida per poder-los fer l'any que ve. 

Els Castellers d'Altafulla fan història a Reus

La plaça del Mercadal ha estat l'escenari d'un fet històric pels Castellers d'Altafulla, ja que han descarregat el seu primer 2de7. L'havien intentat en 12 ocasions, la primera va ser el 1981, i mai l'havien coronat. A Reus no tan sols l'han carregat sinó que també l'han descarregat, tot i que el pis de terços ha patit una mica a la descarregada. A banda del 2de7, han fet un 4de7 i un 3de7.

Castellers de Terrassa i Xiquets de Cambrils també actuen a Reus

Els Castellers de Terrassa han aconseguit el seu primer 8 de la temporada, amb un 4de8, seguit d'un 7de7 i un 5de7, mentre que els Xiquets de Cambrils han completat tres castells de 6 pisos, recuperant el 2de6.

Paraules clau:

Notícies relacionades