Back to top

Els Xiquets es queden a un pas del 3de9f a la Diada del Mercadal

La caiguda del 3de9f ha condicionat la resta d'actuació dels Xiquets, després de fer un 2de8f. A la Diada s'hi han pogut veure 4 castells de gamma extra per part dels Castellers de Vilafranca i la Vella de Valls.

L'actuació dels Xiquets de Reus ha començat molt bé, amb un sòlid 2de8 amb folre. Però la caiguda del 3de9 amb folre en segona ronda, els ha condicionat la resta de la jornada. Els de la camisa avellana han optat per continuar amb un 4de7 i un 4de7 amb el pilar. Han tancat l'actuació amb pilars de 5 i de 4.

4 colles convidades

Els Xiquets han compartit plaça amb quatre colles més. Els Castellers de Vilafranca han descarregat un 2de9 amb folre i manilles, un 5de9 amb folre i un 4de9 amb folre. La Vella de Valls ha carregat un 4de9 amb folre i pilar i un 2de8 sense folre, i ha descarregat un 4de9 amb folre, i un pilar de 7 folrat. Els Capgrossos de Mataró han completat la tripleta màgica, descarregant el 3 i 4 de 9 amb folre, i el 5de8. Finalment, la Jove de Tarragona també ha descarregat el 3 i 4 de 9 amb folre i el  5de8, i ha tancat l'actuació amb un pilar de 6.

Paraules clau:

Notícies relacionades