Back to top

Bacallà confitat | Recepta

Vols aprendre a cuinar un bacallà confitat? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil de Canal Reus aprenem a cuinar aquest bacallà confitat, amb el xef Edu Cuesta, del restaurant Gastro Bar MRKT de Salou.

INGREDIENTS

  • 1 kg de morro de bacallà dessalat
  • Oli d'oliva verge extra
  • 2 grills d'all 
  • 1 fulla de llorer 
  • 0,2 kg de sobrassada
  • 1 ceba tendra
  • 0,5 kg de mel del Perelló
  • 0,5 L de nata o crema de llet

ELABORACIÓ

  1. Confitem el bacallà posant oli d'oliva verge extra en una casserola amb una fulla de llorer i un parell de grills d'all. Quan l'oli estigui calent hi afegim el bacallà. 
  2. Mentrestant, preparem la crema de sobrassada amb mel. En una paella escalfem un raig d'oli i hi sofregim la ceba tendra. Més tard, hi afegim la sobrassada i deixem que tregui tot el seu greix. Quan hagi tret el seu greix, hi afegim la crema de llet i deixem que redueixi
  3. Quan estigui reduït, hi afegim la mel i ho barregem bé. 
  4. Ho retirem tot del foc i ho emplatem

Paraules clau:

Notícies relacionades