Back to top

Curri verd de pollastre | Recepta

Vols aprendre a cuinar aquest curri verd de pollastre? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil de Canal Reus aprenem a cuinar aquest curri verd de pollastre, amb el xef Marc Pagès, del restaurant Thai Salou.

INGREDIENTS

  • 1 L de llet de coco
  • 50 g de pasta de curri verd
  • 50 g de sucre de palma
  • 45 g de salsa de peix (vegetarians salsa de soja)
  • 500 g de pollastre tallat a daus (o proteïna preferida)
  • 70 g de verdures tallades a daus (carabassó, albergínia, pebrot...)
  • Alfàbrega

ELABORACIÓ

 

  • Posem part de la crema de llet de coco a coure a foc mitjà-baix, en uns minuts veurem com se separa l'oli. Hi afegim la pasta de curri i el pollastre i sofregim uns minuts fins que es desprenguin els aromes de les herbes.
  • Anem afegint la llet de coco gradualment i remenant per no deixar grumolls.
  • Afegim el sucre i la salsa de peix, ho portem a ebullició.
  • Hi posem les verdures i tastem de sal, si falta salat hi afegim una mica més de salsa de peix, ho bullim un minut. Les verdures han de quedar al "dente" i llest!
  • Ho servim amb arròs gessamí

Paraules clau:

Notícies relacionades