Back to top

El Cementiri General de Reus programa visites diürnes guiades amb motiu dels seus 150 anys

L'activitat es realitzarà tots els primers diumenges de mes, fins el juny de 2021.

El Cementiri General de Reus programa amb motiu de les activitats organitzades per commemorar els seus 150 anys d’història, un seguit de visites diürnes guiades. Està previst que s’iniciïn el 3 de gener i es portaran a terme a partir d'una proposta divulgativa elaborada pel col·lectiu Carrutxa. L'activitat es realitzarà tots els primers diumenges de mes, fins el juny de 2021.

Per participar a la primera visita caldrà disposar d'una invitació gratuïta, que es podrà aconseguir a través del web dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp a partir de les 9:00h del dimarts 29 de desembre. Donada l'actual situació sanitària i les mesures de contenció de la pandèmia, les visites es faran en grups reduïts i, de moment, només es podrà reservar una entrada per persona.

La situació sanitària serà determinant a l’hora de definir l’aforament concret per aquesta primera data. Tenint en compte aquesta situació, Serveis Funeraris Reus i Baix Camp demana la màxima comprensió per la xifra de places que es podran oferir progressivament, que s’aniran administrant a mesura que la dinàmica vagi evolucionant.

Les persones que participin en aquesta primera visita, caldrà que respectin en tot moment les mesures sanitàries (mascareta obligatòria, respecte a les distàncies permeses i la higiene de mans). El Cementiri General de Reus posarà a l’abast dels participants aquelles elements necessaris per tal d’extremar aquestes mesures sanitàries.

Paraules clau:

Notícies relacionades