Back to top

Comença la temporada pel Club Voleibol Reus

Els clubs catalans només poden competir si disputen una categoria nacional, i a partir d'aquest cap de setmana, el sènior masculí del Club Voleibol Reus ja ho podrà fer. L'anunci del retorn a la competició els ha agafat de sorpresa, i només han tingut una setmana per preparar el duel d'aquest diumenge contra el CV Vall d'Hebron.

El sènior masculí del Club Voleibol Reus passa a la llista dels equips afortunats que poden jugar durant aquesta temporada tan atípica. Els reusencs disputen la Primera Catalana-Segona Divisió Nacional, i la Federació Catalana s'ha aferrat a la denominació de la categoria per poder competir. L'ens federatiu estatal hi ha donat el vistiplau, i aquest diumenge tornaran a la competició. Això sí, amb només una setmana de preparació.

club voleibol reus

Des del club consideren que tenen equip per mantenir la categoria, i fins i tot, per somiar amb l'ascens a Primera Nacional. Mentre que el primer equip masculí del Club Voleibol Reus torna a la competició aquest cap de setmana contra el CV Vall d'Hebron, la resta de l'entitat està aturada per les restriccions sanitàries fins, com a mínim, el pròxim vint-i-quatre de gener.

Paraules clau:

Notícies relacionades