Back to top

Els CAPs de la Selva del Camp i d'Alcover sumen dos nous mòduls de suport per la Covid-19

El Departament de Salut instal·larà fins a 16 mòduls al Camp de Tarragona destinats a proves PCR, tests ràpids i la identificació de contactes.

El Departament de Salut està instal·lant dos nous mòduls de suport a Alcover i a la Selva del Camp que serviran per reduir la pressió assistencials als Centres d'Atenció Primària. Els mòduls consten de dos punts per realitzar proves PCR i una consulta per pacients amb problemes respiratoris. 

Els mòduls estan pensats per als CAPs que ara tenen dificultats d'espai a l'hora de mantenir un circuit separat entre l'atenció dels pacients, amb sospita de COVID-19, i els que hi van per altres motius.

Fins a 16 mòduls al Camp de Tarragona

El desplegament d'aquestes estructures es farà en espais propers als centres i seran gestionats pels mateixos equips d'atenció primària (EAP), que seran els que en decidiran l'ús concret.

A la Regió Sanitària Camp de Tarragona està prevista la instal·lació d'un total 16 mòduls de suport que s'ubicaran al CAP de Constantí, CAP Doctor Sarró de Valls; al CAP Les Borges del Camp; al CAP Llibertat de Reus; al CAP Montblanc; al CAP Mont-roig; al CAP Muralles; al CAP Pla Santa Maria; al CAP Reus 1-Reus 2; al CAP Sant Pere i Sant Pau de Tarragona; al CAP Sant Salvador; al CAP Tàrraco; al CAP Vandellòs-Hospitalet i al CAP Bonavista.

Paraules clau:

Notícies relacionades