Back to top

Les lligues de futbol territorial s'iniciaran el 3 i 4 d'octubre

La Federació Catalana de Futbol ha aprovat aquesta data com l'inici del calendari regional de futbol i futbol sala per a la temporada 2020-2021.
Imatge d'una pilota de futbol

Llum verda de la Federació Catalana de Futbol a l'inici de les lligues de futbol i futbol sala per la temporada 2020-2021. Serà el cap de setmana del 3 i 4 d'octubre quan s'iniciarà la primera jornada de les diferents competicions territorials.

Futbol 11

L'òrgan federatiu ha aprovat la decisió en Junta Directiva després de quatre mesos de l'aturada de les lligues. D’aquesta manera, en futbol amateur masculí, la Primera Catalana, la Segona Catalana i la Tercera Catalana aixecaran el teló el primer cap de setmana d'octubre, mentre que en futbol amateur femení ho faran, en la mateixa data, les competicions de Preferent i Primera Divisió.

Els grups de la Quarta Catalana, així com els de Divisió d’Honor i Preferent masculina i femenina en futbol base començaran el 10 i 11 d’octubre. També en futbol base, tota la Primera Divisió, tant masculina com femenina, arrencarà el 17 i 18 d’octubre mentre que la resta de categories del futbol amateur femení i formatives començaran el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre.

Futbol sala

En futbol sala, la Divisió d’Honor i la Primera Catalana masculina i femenina s’encetaran el 3 d’octubre, així com també totes les categories màximes de Divisió d’Honor de categoria base.

Al seu torn, la Segona Catalana masculina i femenina, i la Tercera Catalana ho faran el 17 d’octubre, dia en què també viuran la primera jornada de lliga la resta de categories del futbol sala base.

Consulta la resolució de la Federació catalana de Futbol pels equips del baix camp aquí.

Les dates de descans en tots els casos s'establiran per Nadal, sense competició els caps de setmana del 27 de desembre i el 3 de gener, així com també la Setmana Santa, amb aturada el 4 d’abril.

Tanmateix, s’habilitaran com a dates per competir el pont de la Puríssima, el 6 de desembre, i també el Carnestoltes, el 14 de febrer, amb motiu de la situació extraordinària produïda per la crisi sanitària de la COVID-19.

Paraules clau:

Notícies relacionades