Back to top

Mont-roig del Camp ja és municipi turístic durant tot l'any

Mont-Roig del Camp ha aconseguit la qualificació de zona turística durant tot l'any. Aquesta declaració afecta l'horari d'obertura al públic dels establiments comercials que a partir d'ara podrà ser de les 7.00 h a les 22.00 h els 365 dies de l'any

Els comerços de Mont-roig del Camp podran obrir des de les set del matí i fins a les deu de la nit. Així ho permet la designació de zona turística durant tot l'any. Fins ara, aquest horari només estava permès entre el període de Setmana Santa i el mes d'octubre, tot i que, amb la nova concessió es permetrà establir el nou horari durant els 365 dies de l'any.

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp va sol·licitar a finals de 2019 a la Generalitat poder ampliar a tot l'any el període, amb el suport de les diferents associacions dels municipis que es veuen afectades positivament  com l'Associació d'Empresaris i Comercials del Mont-roig del Camp i l'Associació d'Hostaleria, entre altres. També hi va donar suport a la sol·licitud el Consell Comarcal del Baix Camp (CCBC), la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) i PIMEC Baix Camp.

Una qualificació del Departament d'Empresa

Aquesta declaració ha estat otorgada per la Direcció General de Comerç del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. I el nou horari podrà ser aplicable a tots aquells establiments comercials que no formin part de les excepcions a l'horari comercial general.


do montsant

Paraules clau:

Notícies relacionades