Back to top

Prades estrena el punt de recàrrega de vehicle elèctric més alt de Tarragona

Està ubicat a la gasolinera del municipi i permet carregar cotxes de forma ràpida, en uns vint minuts, o de forma lenta, en fins a vuit hores.

Prades ha estrenat un carregador de vehicles elèctrics a la gasolinera del poble. Es tracta del punt de recàrrega ràpida situat en un lloc més alt de tota la demarcació de Tarragona. Prades està a 950 metres d'altitud. 

Els vehicles poden carregar-se en un temps de vint minuts a través d'alimentadors ràpids o també fer una càrrega lenta que pot allargar-se, en funció del model del cotxe, fins a les vuit hores.

Per després de la pandèmia

Des del municipi valoren molt positivament la instal·lació perquè com a municipi turístic que són, quan acabi la pandèmia, esperen que pugui pujar-hi tothom que té vehicle elèctric sense necessitat de patir per on haurà de recarregar-lo. L'alcaldessa, Lídia Bargas, assegura que "ja fa uns anys que ens vam plantejar d'instal·lar-lo però no va ser possible econòmicament". Afegeix que Prades "és un municipi eminentment turístic i el fet que no hi hagi cap punt de recàrrega a la vora el feia indispensable". Ara fa una crida a tothom que tingui cotxe elèctric perquè pugui pujar sense por al municipi. Ara bé, sempre que la pandèmia ho permeti. 

Paraules clau:

Notícies relacionades