Back to top

El Raval de Santa Anna serà peatonal cada dia d'11 del matí a 2 de la matinada

La via serà d'ús exclusiu per a vianants a partir d'aquest dissabte 1 d'agost en el tram entre la plaça de Prim i el carrer de Santa Anna, amb un horari restringit per a vehicles

El raval de Santa Anna serà d'ús exclusiu per a vianants a partir de demà dissabte 1 d'agost entre les 11 del matí i les 2 de la matinada entre la plaça de Prim i el carrer de Santa Anna. L'horari coincideix amb la limitació d'accés a vehicles de càrrega i descàrrega a la plaça del Mercadal. 

Aquests canvis també afecten el carrer de Santa Anna, que canvia de sentit per facilitar l'accés del trànsit rodata que circuli pel raval cap al carrer de l'Amargura. 

La transformació del raval de Santa Anna, un projecte del PAM

L'Ajuntament de Reus treballa en la redacció del projecte executiu de la remodelació del raval, que forma part del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la ciutat. Es preveu que aquest contempli el recreixement de la part central, tot i que no es descarta una remodelació total. El consistori assegura que "el disseny definitiu es treballarà de manera participada amb els comerciants i veïns de la zona". 

Fi dels àmbits segurs pels transeünts

Els espais per a vianants, establerts com a mesura de prevenció de la propagació de la covid-19, es desactiven avui, 31 de juliol. El consistori  al·lega que ara Reus es troba en l'època de menys densitat de població de la ciutat.  

Paraules clau:

Notícies relacionades