11:52 - 6 febrer 2024
Gastromobil
Arròs amb bolets | Recepta
Vols aprendre a cuinar aquest arròs amb bolets? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil de Canal Reus
Aquesta setmana a la Gastromòbil de Canal Reus aprenem a cuinar aquest arròs amb bolets, amb el xef Pep Moreno, del restaurant Cook and Travel Deliranto de Salou.
INGREDIENTS
Per al sofregit:
- All
- Ceba
- Tomàquet
- OOVE
Per al brou:
- Pastanaga
- Peix de brou
- Ceba
- Col xinesa
- Api-rave
- Tomàquet
- OOVE
Per a l'arròs:
- Arròs Carnaroli
- Bolets de temporada
- Calamar de platja
- OOVE
- Sal
ELABORACIÓ
- Piquem la ceba i l'all i ho sofregim a la paella uns 10-15 minuts. Si veiem que ens falta hidratació, hi afegim una mica de brou.
- Tallem el calamar i afegim la part de l'ala a la paella, la resta el reservem.
- Tallem el bolet portobello i l'afegim al sofregit.
- Piquem bé un tomàquet i el sofregim uns 15 minuts més.
- Netegem les trompetes de la mort i les afegim a la pella.
- Rossegem l'arròs a la paella amb la resta d'ingredients i hi anem afegim el brou a poc a poc.
- Mentre es va fent l'arròs, netegem els ceps i els tallem. La part del tronc l'afegim a la paella amb la resta del calamar i la part de dalt la tallem ben fina i la reservem.
- Un cop estigui l'arròs fet només cal emplatar afegint la part noble del cep que havíem reservat.