Back to top

Continguts especials de Canal Reus TV

CIÈNCIA POSITIVA

ANAV ha llançat la campanya de vídeos divulgatius Ciència Positiva, amb l'objectiu de donar a conèixer molts dels aspectes de l'energia nuclear des d'un punt de vista amè, dinàmic i desenfadat. +INFO

ciencia positiva

 

 

PROSCENI REDDIS BARTRINA

Recupera els millors moments de les converses amb creadors del cicle Prosceni, organitzat per la Fundació Reddis al Teatre Bartrina de Reus. +INFO

cicle prosceni

 

 

TEMPS D'OLI 2021

L'oli té múltiples usos i amb el temps, la DOP Siurana s'ha anat fent un lloc tant a la cuina com a la taula. Aquest és un dels objectius de la denominació d'origen protegida, que busca aconseguir que el producte sigui valorat pels seus consumidors. +INFO

oli

CONSELLS EN TEMPS DE COVID-19

Consells de Salut amb el suport de l'Ajuntament de Reus i Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

BANNER consells

EL MEDI AMBIENT

El Medi Ambient a Canal Reus. Amb el suport de Borges

BANNER medi ambientOK

BARRIS DE REUS

Sabies que Reus té més de 50 barris on hi viuen més de 100.000 persones? En descobrim alguns d'ells.

BANNER BARRIS OK


COMERÇOS HISTÒRICS

Coneixem alguns dels establiments més emblemàtics de la ciutat de Reus. Recupera tots els reportatges aquí. 

banner comerços


LA SETMANA DE L'OLI 

L'oli té múltiples usos i amb el temps, la DOP Siurana s'ha anat fent un lloc tant a la cuina com a la taula. Aquest és un dels objectius de la denominació d'origen protegida, que busca aconseguir que el producte sigui valorat pels seus consumidors.

Clica la imatge i recupera totes les notícies de la Setmana de l'Oli 2019

Bàner Setmana de l'oli 2019


CENTRES EDUCATIUS DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA A REUS

Diputació


RECOMANACIONS LITERÀRIES 2019

"Berenar sota les moreres", "Els camins de la llum", "Veus", "Història d'un jersei blau", "El jardí de les escales", "Adaptar-se o morir"...

El autors del Camp de Tarragona et donen algunes recomanacions literàries per Sant Jordi

Sant Jordi


LA SETMANA DE L'AIGUA 2018

El 22 de març es celebra el Dia Mundial de l'Aigua i Canal Reus TV hem commemorat aquesta cita destacant la importància de consumir l'aigua de forma responsable i sostenible. 

Setmana de l'aigua


ESPAI ECONÒMIC

La periodista Neus Bertola surt al carrer per portar-nos tota la informació relacionada amb l'actualitat econòmica del territori.

Espai econòmic

Espai patrocinat per

CaixaBank


SETMANA DE L'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Amb motiu del dia mundial de l’eficiència energètica (5 de març), Canal Reus ha decidit dedicar-hi tota una setmana de continguts especials. 

Setmana de l'eficiència energètica


SEGON CONCURS DE BOOKTUBERS

El 2n Concurs de Booktubers és una activitat organitzada per Canal Reus TV amb el suport d’Òmnium Cultural, l’Àrea d’Ensenyament i Política Lingüística, les Biblioteques municipals i el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, la finalitat de la qual és promoure la lectura literària mitjançant l’ús de les noves tecnologies.

Booktubers


RECOMANACIONS LITERÀRIES 2018

Rosa Pagès, Aleix Cort, Eduard López, Teresa Llorach, Marta Magrinyà... 

El autors del Camp de Tarragona et donen algunes recomanacions literàries per Sant Jordi

Recomanacions literàries 2018


LA SETMANA DE L'AIGUA 2018

El 22 de març es celebra el Dia Mundial de l'Aigua i Canal Reus TV hem commemorat aquesta cita destacant la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels seus recursos. 

La setmana de l'aigua


CONSELLS JARDICAMP

T'agrada la jardineria? El cultiu de la terra? Cada mes Jardicamp et fa arribar els millors consells per treure el màxim rendiment al teu hort en funció del moment de l'any.

Jardicamp


TESTIMONIS DEL DOCTOR FRIAS

El metge i pediatra Alexandre Frias i Roig va néixer a Reus el 20 d'agost de 1878. Frias va fer bandera de la importància de la lactància materna, de la higiene personal, de l'alimentació saludable i de l'activitat física per tal de millorar la salut dels infants i frenar l'aparició de malalties. Aquests pilars el van forjar com un dels primers especialistes en pediatria a Catalunya i a la resta de l'Estat.

A través de 13 testimonis t'apropem el treball i la investigació del Doctor Frias, una de les figures més rellevants de Reus. 

Bàner Doctor Frias


LA SETMANA DE L'OLI 

L'oli té múltiples usos i amb el temps, la DOP Siurana s'ha anat fent un lloc tant a la cuina com a la taula. Aquest és un dels objectius de la denominació d'origen protegida, que busca aconseguir que el producte sigui valorat pels seus consumidors.

Clica la imatge i recupera totes les notícies de la Setmana de l'Oli 2018

Bàner Setmana de l'oli 2017


ECONOMIA DOMÈSTICA 

Com podem millorar la nostra cultura financera? Quin tipus d'ingressos i despeses hi ha? Comprar o llogar, què és millor? Com es calcula un fons d'inversió?

Gerard Domínguez, assessor financer de GVC Gaesco Reus, ens explica economia domèstica

Economia Domèstica