10:48 - 12 agost 2021
Gastromobil
Tripes de porc amb picada d’avellanes
Les Receptes de la Gastromòbil: Tripes de porc amb picada d'avellanes del restaurant Ca La Peirona
Mercè Serres és el cuinera del restaurant Ca La Peirona. La proposta és unes tripes de porc amb picada d'avellanes.
Ingredients:
- Tripes de porc
- 3 grans d'all
- 50 g d'avellanes torrades
- 200 g de fesols cuits
- 2 cullerades de farina
- Oli d’oliva verge extra OleAurum DOP Siurana
- Sal
- Bitxo
Elaboració:

1. Bulliu les tripes i reserveu-les.
2. Feu una picada amb l’all, les avellanes, oli i sal.
3. Poseu un raig d’oli a la cassola, el bitxo i la picada.
4. Afegiu-hi dues cullerades de farina i deixeu que es torrin.
5. A continuació afegiu-hi aigua, sal i les tripes i, per últim els fesols.
El Restaurant

- Restaurant Ca La Peirona
- 977815171
- Carrer Àngel Guimerà, 1, 43380 Vilaplana, Tarragona