Back to top

Mario Basora, nou president de la Cambra de Comerç de Reus

L'exdirector general d'Elring Klinger pren el relleu de Jordi Just al capdavant de la institució

La Cambra de Comerç de Reus té nou president des d'aquest dijous al vespre. Mario Basora ha agafat el relleu de Jordi Just al capdavant de la institució durant la sessió que ha servit per constituir el nou plenari. Basora en forma part com a representant d'Elring Klinger, empresa de la qual ha sigut director general. Durant el discurs que ha pronunciat abans de ser nomenat, ha subratllat la voluntat de mantenir el rumb que ha atribuït a l'equip de Just perquè la Cambra de Comerç de Reus tingui pes i implicació arreu de les comarques de la seva àrea d'influència.

A Basora l'acompanyaran, a les vicepresidències, Àngel Raúl Torija, Jaume Batista i Tània Piqué. Segons ha declarat el nou president, la defensa de les infraestructures necessàries per connectar els territoris serà una línia de treball del seu equip. També s'ha compromès a erigir la Cambra en un agent que vertebri estratègies de territori en sectors com la indústria, l'agroalimentari, el vitivinícola o el turisme.

Durant l'acte de constitució, i aprofitant la presència del director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball a Tarragona de la Generalitat, Jordi Fortuny, el president Basora no es va estar de "recordar a la Generalitat la necessitat de definir la Llei de Cambres que ens permeti comptar amb un marc regulador adaptat a les necessitats de l'actualitat juntament amb la necessitat de garantir-ne un adequat sistema estructural de finançament".

Paraules clau:

Notícies relacionades