Back to top

Mario Basora serà el nou president de la Cambra de Comerç de Reus

L'exdirector general d'Elring Klinger serà nomenat el pròxim 26 d'octubre. És l'única candidatura que es presenta per presidir l'ens cameral, que no va celebrar eleccions el passat 20 de setembre.

Mario Basora serà el substitut de Jordi Just al capdavant de la Cambra de Comerç de Reus. Així ho ha pogut confirmar Canal Reus, a l'espera que el plenari el nomeni en el càrrec, un fet que hauria de succeir sense cap dificultat el pròxim 26 d'octubre, atès que la seva és l'única candidatura.

Basora va entrar a formar part del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Reus el passat 2021 en substitució de Marta Domènech que va ser nomenada Directora General de Turisme de la Generalitat. Des d'aleshores és coordinador de la Comissió d'Indústria de la Cambra de Comerç des d'on ha impulsat la Federació de Polígons Industrials de l'ens cameral.

Mandat continuista 

Basora comptarà amb bona part de l'equip actual de la Cambra... Jaume Batista, actual vicepresident, continuarà ostentant el càrrec i tot i que hi ha cares noves, la idea és dirigir un mandat continuista amb la feina de l'actual president, Jordi Just.

Just, de fet, aquest dilluns ha presidit el darrer Dilluns Llotja amb la conferència de Baudouin Delforge, president de la Cambra Arbitral Internacional de París, acompanyat d'Arnau Puig, secretari general del mateix ens. 

Paraules clau:

Notícies relacionades