11:00 - 4 agost 2020
Gastromobil
Acompanyament per galtes de porc
Les receptes del Gastromòbil: Acompanyament per galtes de porc del Restaurant Comtes de Prades
En Manel és el xef del Restaurant Comtes de Prades, que ofereix una cuina de muntanya amb un toc mediterrani. Avui ens porta un acompanyament per a galtes de porc d'allò més suculent.
Ingredients:
- 2 Patates de Prades
- 1 cabeça d’alls
- Un grapat d’avellanes
- Barreja de bolets
- Farigola
- Oli d’oliva extra verge DOP Siurana
- Sal
Elaboració:
- Coeu les patates al forn o al caliu
- Sofregiu els alls i les avellanes i tritureu-los. Un cop triturats, barregeu-los amb un allioli convencional
- Poseu aquest allioli a sobre de les patates cuites i obertes.
- Salteu uns quants bolets a la paella, amb una mica d’oli d’oliva extra verge i dos grans d’all tallats a la juliana. Un cop fets, saleu-los i afegiu-hi una mica de farigola per sobre.
- Poseu les patates i els bolets com acompanyament de les galtes de porc que recomanem que feu a la brasa a l’estiu o bé amb salsa a l’hivern.
El Restaurant
- Comtes de Prades
- 977 868 270
- Ctra. T-70I km 6.850 43364 Prades – Tarragona
Maridatge
Marideu aquest plat amb un Clos del Pinell negre, 100% garnatxa i DO Terra Alta. És de Cellers Unió i apte per a qualsevol ocasió. De color cirera brillant, fàcil de beure, fresc i afruitat.