El Reus competeix de tu a tu però no pot amb el Barça

Una mala segona part condemna el Reus contra el totpoderós Barça (3-8), que ha suat tinta per guanyar al Palau d’Esports.

Trenta-dos segons ha necessitat el Reus Deportiu Virginias per estrenar-se en el clàssic contra el Barça. En la primera jugada ofensiva roig-i-negra, una bola ha impactat en el patí de Matías Pascual, motiu pel qual els àrbitres han xiulat penal. Marín, l’home que sempre apareix en les grans ocasions, no ha tremolat per fer el primer (1-0). El Barça no s’ha immutat, i segons després, una jugada individual de Pau Bargalló ha acabat amb l’empat (1-1). Inici trepidant en un clàssic que ha tingut els dos primers gols en menys d’un minut i mig.

Els d’Edu Castro han despertat després del gol, però tot i tenir alguna opció clara, sempre han topat amb un enorme Càndid Ballart. El Reus ha continuat jugant de tu a tu als culers, i Marc Julià ha marcat el segon (2-1). Ha sortit per darrere de la porteria i ha empalat la bola en un xut que ha enganxat per sorpresa a Sergi Fernández. El Barça ha continuat collant la porteria de Ballart fins que Bargalló ha tornat a empatar el partit (2-2).

Abans del descans, protagonisme pels àrbitres, que primer han ensenyat una blava a Compagno per protestar -una superioritat blaugrana que ha acabat amb gol de Pascual- (2-3); i després han anul·lat un gol a Marc Julià. El Reus ha continuat remant i un contraatac de Julià i Marín ha acabat amb el segon gol del killer (3-3).

Sense encert des de la directa

L’inici trepidant de la primera part s’ha repetit en la segona. Cinc faltes directes -tres pel Reus i dues pel Barça- en els primers cinc minuts de la represa, i cap gol. Protagonisme per Càndid Ballart i Sergio Fernàndez, que han evitat que es mogués el marcador.

Un Ballart sòlid sota pals ha continuat evitant gols blaugranes, fins que Alabart ha marcat en una bola que s’ha colat per sota l’aixella del porter reusenc (3-4). L’afany de protagonisme dels àrbitres s’ha fet palès, de nou, al segon temps. Una falta més que evident a Raül Marín ha acabat amb el cinquè del Barça, obra d’Helder Nunes (3-5). Sense que el Reus pogués reaccionar, una blava a Castro ha significat el sisè, firmat per João Rodrigues (3-6). Nil Roca ha fet el setè i Rodrigues el vuitè (3-8) contra un Reus rendit.

Derrota d’un Reus Deportiu Virginias que ha competit de tu a tu contra el màxim aspirant a emportar-se el títol de l’OK Lliga. La setmana vinent els de Jordi Garcia jugaran a Alcoi.