Back to top

20 anys lluitant per traslladar els busos interurbans

Els veïns de la plaça de les Oques reclamen que el trasllat dels busos interurbans comenci com més aviat millor. Ho han fet a través d'unes pancartes penjades al balcó.
Pancarta

Pancartes de 'bus fora' i 'bus urbà i prou' es poden observar a l'edifici de la plaça de les Oques número 5 des de fa uns mesos.

Els veïns estan cansats d'esperar l'inici del trasllat dels busos interurbans amb una nova parada que, segons el projecte, estarà ubicada al davant de la Biblioteca Central Xavier Amorós. Una parada que havia d'estar enllestida l'estiu passat i que posteriorment van endarrerir fins a principis del 2020.

'No traurem les pancartes fins que comenci el trasllat'

La Maria és la veïna propietària de les pancartes i expressa que 'els han ignorat des de fa molt de temps'. Fa vint anys que els veïns es queixen de la situació amb representants del consistori. Concretament de les 400 expedicions diàries que provoquen contaminació i soroll a totes hores del dia, a més de l'acumulació de vehicles que es genera a la plaça.

'Els vidres de l'edifici tremolen i en moltes ocasions, els usuaris dels busos venen al nostre portal i demanen utilitzar el lavabo', explica la presidenta de la comunitat de la plaça de les Oques nº 5, Isabel Monasterio.

plaça de les Oques

El trasllat ja hauria d'haver començat

El projecte s'ha endarrerit perquè la previsió inicial xocava amb la planificació urbanística, que preveu una zona verda al davant de la biblioteca. Segons el consistori, les obres haurien de començar aquest primer trimestre del 2020.

Paraules clau:

Notícies relacionades