Back to top

Agost, orfe sense la Nit d'Artistes de Cambrils

Una de les cites culturals indiscutibles d'aquest estiu, la Nit d'Artistes de Cambrils, no se celebrarà a causa de la situació sanitària del país. Així s'ha decidit, davant la impossibilitat de celebrar-la com és habitual. Enguany, l'entitat tenia previst dur a terme la dinovena edició.

Ni la màgia, ni la música, ni l'humor pujaran a l'escenari que cada any es prepara al parc del Pinaret de Cambrils amb motiu de la Nit d'Artistes de Cambrils. La pandèmia del coronavirus ha obligat a cancel·lar aquesta edició, que havia de ser la dinovena per a l'entitat. El replantejament que s'havia posat damunt la taula no ha convençut a l'organització.

Amb la impossibilitat de celebrar una Nit d'Artistes com és habitual, amb el caliu entre públic i artistes, el mes d'agost es queda sense aquest certamen que agrupava l'art de la demarcació, però també de més enllà. És el segon cop que les circumstàncies alienes a l'organització han obligat a no celebrar una edició. El primer cop va ser al 2017, pocs dies després dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Ara bé, tot plegat no significa que els impulsors d'aquesta iniciativa es quedin de braços plegats, res més lluny de la realitat. Entre altres propostes, l'entitat s'ocupa de la celebració del carnaval o la representació de Vileros i Mariners, que prepara un format renovat per arribar a tots els públics.

Paraules clau:

Notícies relacionades