Back to top

Aigüesverds reclama videovigilància a les entrades de la urbanització

Els veïns afirmen que és una necessitat actual per acabar amb la inseguretat, però creuen que l'espera és causada per qüestions econòmiques de l'Ajuntament de Reus

La urbanització Aigüesverds de Reus pateix episodis puntuals de robatoris a les seves vivendes i la inseguretat és present. És per això que insisteixen en la necessitat d'instal·lació de càmeres o sistemes de seguretat amb lectors de matrícula, que els ajudin a controlar els vehicles que entren i surten de la zona.

Aquest és un reclam que arrosseguen des de fa temps, però que es va intensificar a inicis d'aquest 2023, a causa d'una onada d'assalts als habitatges. Tot i que ara la situació s'ha calmat, des de l'Associació de Veïns asseguren que, avui en dia, la instal·lació d'aquests dispositius encara és una necessitat, ja que controlar els cinc camins que donen accés a Aigüesverds consolidaria la reducció de robatoris.

L'anterior govern ja va assegurar que equiparia la zona amb noves mesures de control per a gestionar els problemes d'inseguretat. Els veïns creuen que la instal·lació de dispositius de videovigilància no només proporcionaria seguretat a la urbanització, sinó que ajudaria a la Guàrdia Urbana i als Mossos.

Aigüesverds encapçalaria la llista de les zones de Reus que esperen càmeres de seguretat, seguit de la plaça del Baluard, la de la Cultura de la Pau, la de la Patacada i també les places d'Anton Borrell i la del Víctor.

Paraules clau:

Notícies relacionades