Back to top

Ajuntament i Generalitat ratifiquen la reforma del Barri del Carme

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha explicat en una audiència pública el projecte.

Ajuntament i Generalitat han ratificat aquest dimecres l'acord per impulsar la remodelació urbanística del Barri del Carme. Un projecte que inclou, a més de l'obertura de nous espais i carrers, el desdoblament del CAP Sant Pere, anunciat ara fa quatre anys, i la construcció de pisos de protecció oficial a la zona del pàrquing de Sant Benet. 

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha estat l'encarregat de ratificar l'acord acompanyat dels consellers de Territori i Sostenibilitat i de Salut. Aragonès ha tret pit de la capacitat del govern per desencallar el desdoblament del CAP Sant Pere de Reus. I és que aquest és un projecte anunciat ara fa quatre anys, durant la campanya electoral de les municipals del 2019, que s'ha trobat amb nombrosos obstacles administratius. 

Nous carrers i nous espais oberts

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, per la seva banda, ha volgut defensar la necessitat de fer canvis als barris de la ciutat. Assegura que el Carme tindrà una nova centralitat, i que el seu govern sempre ha treballat per dignificar-ho, tot i que fa anys que els veïns es queixen. Amb tot, ha agraït la tasca dels representants de l'Harmonia del Carme i la seva insistència. 

La reforma també inclourà pisos de protecció oficial a la zona de Sant Benet, on ja fa anys es van enderrocar els antics edificis de l'INCASÒL. Aragonès ha assegurat que una quarta part d'aquests pisos estarà destinat a la gent jove. 

Paraules clau:

Notícies relacionades