Back to top

Al Camp Residu Zero organitza una neteja descentralitzada

Les iniciatives ecologistes de l'entitat Al Camp Residu Zero s'han adaptat també a les restriccions de la pandèmia. Aquest diumenge han organitzat recollides de residus en diversos punts del Camp de Tarragona. A Reus, una quarantena de voluntaris s'han trobat en la neteja de dos punts de la ciutat

Les restriccions a la mobilitat del camp de setmana no són un pal a la roda per Al Camp Residu Zero. Aquest diumenge han organitzat una neteja simultània a Valls, Tarragona, Cambrils i també a Reus. A la capital del Baix Camp, una quarantena de voluntaris han recollit residus als voltants de l'Institut Domènech i Montaner, a petició dels veïns, i a la riera del Molinet.

El residu majoritari, com ja advertia el veïnat, han estat les llaunes i els ecologistes recorden que, hi ha polítiques que evitarien aquesta deixalla. El membre de Residu Zero, Íñigo Manrique, ha argumentat que, si per cada llauna retornada ens donessin 5 cèntims, totes aquestes deixalles no estarien al camp.

Voluntaris molt joves

Molts infants s'han sumat a aquesta iniciativa, una nova generació que creix conscienciada en matèria climàtica. Un dels voluntaris més joves, l'Àlex, explica que recollir tants residus, l'ha fet reflexionar sobre el comportament de les persones.

En total, la neteja als voltants de l'Institut Domènech i Montaner ha recollit 140 quilos de plàstic, 45 de vidre i una seixantena més de resta i altres deixalles.

Paraules clau:

Notícies relacionades