Back to top

Antiga Casa Corderet, el negoci amb més història

La cereria tarragonina és un dels 15 establiments més antics d'Europa on encara es fa part de l'activitat de manera artesanal. La botiga va ser fundada l'any 1751, però la fàbrica és de la primera meitat del S. XVII.

L'Antiga Casa Corderet és una cereria ubicada al carrer de la Merceria de Tarragona. La Botiga va ser fundada l'any 1751, tot i que la fàbrica, que estava ubicada en el mateix immoble, està datada del S. XVII, gràcies a la inscripció en una de les pedres de construcció d'aquest espai. Malgrat que el pas del temps a invisibilitat part del gravat, encara s'hi pot percebre un any; 1631 o 1635.

De fet, gràcies a la fundació de la fàbrica, Casa Corderet és un dels 15 negocis amb més història d'Europa on encara es fa una part de l'activitat a mà.

Xavier Pagès és l'actual propietari de l'Antiga Casa Corderet que entre venda i venda, aprofita per explicar les mil i una històries que han passat en aquest establiment tant característic i emblemàtic de la ciutat. Pagès ens explica la importància de posar en valor els negocis històrics com Casa Corderet, considerant-los patrimoni no només de la ciutat, sinó de tot un país.

Tots els comerços històrics

Paraules clau:

Notícies relacionades