Back to top

Any històric pel Reus Ganxets Miró

El 2021 ha tingut un gran protagonista: el Reus Ganxets Miró. Campiones de la Copa de la Reina, subcampiones de la Superdivisió i debutant a Europa. Elles protagonitzen la tercera dosi del resum de l'any esportiu.

Després de sis anys de vida, el Club Tennis Taula Ganxets de Reus marcava el 2021 com l'any del projecte més ambiciós de la seva història. L'objectiu era clar: jugar a Europa el curs 2021/2022. I l'objectiu es va complir. Les reusenques van tancar una temporada de somni, aconseguint el bitllet europeu i el subcampionat de la Superdivisió. Però el dia gran del curs va arribar el 16 de juny, el dia que el Reus Ganxets Miró es va proclamar campiona de la Copa de la Reina, després de superar el Linares per 3 a 0.

Comença el somni a Europa

El debut europeu va arribar a França, a la segona màxima competició continental del tenis taula, l'Europe Cup. Set victòries en set partits que situa les reusenques als quarts de final del torneig, una ronda que jugarà a inicis de gener contra el Novi Sad de Sèrbia.

El bon moment a Europa contrasta amb el mal inici a la Superdivisió, on les reusenques se situen últimes del grup amb només un triomf en cinc partits.

FOTOGRAFIA: Reial Federació Espanyola de Tennis Taula

Paraules clau:

Notícies relacionades