Back to top

Apropar la cultura a col·lectius amb capacitats diverses

La Palma de Reus ha acollit un espectacle musical inclusiu perquè persones amb la condició autista o diversitats funcionals puguin gaudir de la cultura amb normalitat

Cançons tan conegudes com "Hakuna matata", del Rey León, o "Dancing queen", del musical "Mamma Mia!", s'han pogut escoltar aquest cap de setmana a la sala polivalent de La Palma de Reus, en un espectacle de la companyia de teatre Cliffort que ha ofert un emotiu viatge a través de les cançons originals de Disney i Broadway.

Un espectacle inclusiu

Aquest musical, però, ha estat especial, i és que ha anat destinat a un públic amb persones amb condició autista o diferents tipus de diversitats funcionals. I és que sovint aquests col·lectius ho tenen més complicat per gaudir de la cultura. Amb petites adaptacions, l'espectacle musical s'ha pogut representar amb normalitat i el públic n'ha pogut gaudir plenament.

L'acollida ha estat molt bona, com ho demostra el fet que la sala s'ha omplert de gom a gom i el públic s'ha mostrat molt satisfet amb la iniciativa.

Paraules clau:

Notícies relacionades