Back to top

Arrenca el Cicle Grans Mestres

Aquest dimarts el Teatre Fortuny ha acollit l'estrena del Cicle "Grans Mestres" que enguany celebra la seva desena edició amb un total de vuit obres

"Reflexions a una pandèmia inesperada". Aquest és el títol del primer espectacle del programa Cicle "Grans Mestres", que es va dur a terme aquest dimarts al Teatre Fortuny, a càrrec de l'artista Joan Carreras.

Des d'una mirada analítica, Carreras interpreta les diferents gestions, tant individuals com col·lectives, que es van haver de fer durant la pandèmia. Ho fa interpel·lant als espectadors, on l'artista exposa totes les conseqüències que han derivat de la Covid-19.

El Cicle Grans Mestres celebra aquest any el seu 10è aniversari, amb un total de vuit actuacions. Aquest projecte brinda l'oportunitat a molts artistes de poder donar a conèixer les seves produccions.

Les obres es duran a terme el primer dimarts de cada mes i s'allargaran fins al desembre. "Dublinesos" serà la següent obra que podrem veure d'aquest cicle el dimarts 7 de març a les 19:00 h al Teatre Fortuny. Les representacions també tindran lloc a altres ciutats com Tarragona, Lleida i Girona, entre d'altres.

Paraules clau:

Notícies relacionades