Back to top

Arrenca Misericòrdia amb crítiques a la manca d'oferta nocturna

Els joves prefereixen anar a Tarragona on la Festa Major de Santa Tecla ofereix una variada proposta musical i festiva.

Aquest dijous arrenca oficialment la Festa Major de Misericòrdia. Tot i que ja fa dies que els actes han començat, és amb la hissada de la bandera i amb els Guardons de la Ciutat que es dona el tret d'inici. A partir d'ara, aquest divendres Festa Major Petita, dissabte actes populars com el vermut rumbero o la Diada Castellera i diumenge la sortida del Seguici. Tot fins a arribar el dia 25 amb els actes més tradicionals al Santuari.

Amb tot, enguany el jovent ha trobat a faltar oferta festiva, i molts d'ells prefereixen passar aquests dies a Tarragona, on també és festa major, que no pas quedar-se a Reus.

Consulta el programa d'actes sencer

Després del multitudinari concert The Tyets aquest passat cap de setmana al Parc del Francolí de Tarragona, el jovent de la ciutat esperava un menú musical més potent per aquest cap de setmana de Misericòrdia a Reus.

Segons el programa, hi ha actes festius i nocturns el divendres a la plaça de la Llibertat amb el concert de Les Salvatges, Niloga Boys, Skatarella i PD Bonkers (acte organitzat pel col·lectiu La Crispeta que no Peta).

Dissabte no hi ha cap tipus d'oferta festiva; i diumenge, vigília de la patrona, a més de la Cercavila del Masclet, hi ha previstes les revetlles amb l'Orquestra La Catalana a la plaça d'Anton Borrell i l’Orquestra Allioli i La Ghetto Orchestra a la plaça de la Llibertat. Aquest diumenge també té lloc el Reggus a La Palma. 

Paraules clau:

Notícies relacionades