Back to top

Cartell i programa d'actes de la Festa Major de Misericòrdia 2023

Entre les novetats més destacades hi ha la incorporació de dos nous element festiu

Aquest dilluns s'ha presentat el cartell i el programa d'actes de la Festa Major de la Mare de Déu de Misericòrdia 2023, que començarà oficialment el dijous 21 de setembre amb el lliurament dels Guardons de la Ciutat. Així doncs, s'han preparat més de 150 activitats, entre els actes previs i els posteriors de la festa, que es concentraran entre el 21 i el 25 de setembre. 

D'altra banda, entre les novetats més destacades hi ha la incorporació del Superadrac, un nou element festiu impulsat per l'Associació Supera't, i el nou ball organitzat per la Colla Pessigolla "El Pere i la Lloba", que no sortirà al Seguici Festiu i que explicarà el conte a través d'un ball. 

Consulta el programa d'actes sencer

El cartell

El cartell que il·lustra la Misericòrdia 2023 és obra del reusenc Jordi Sugrañes. Interessat des de ben petit per l’art i tot el que l’envolta, es considera un artista visual multidisciplinari. Format en grau superior de Gràfica Publicitària a l’EADT de Tarragona i graduat en disseny gràfic a l’ESDi de la Universitat Ramon Llull de Barcelona, treballa com a dissenyador gràfic i animador digital a Barcelona.

ENQUESTA | T'agrada el cartell?

cartell misericordia 2023

Nous elements festius

Pel que fa a les novetats d’aquesta edició cal destacar la presentació de dos elements festius nous, El Pere i la Lloba, de la Colla Pessigolla i del Superadrac, de l'Associació Supera't.

El Superadrac és una iniciativa de l'Associació Supera't, que treballa amb persones amb trastorns de l'espectre autista i té l'objectiu d’obrir la possibilitat de portar un element a persones amb diversitat funcional, motiu pel qual s'ha dissenyat pensant en les persones que van en cadira de rodes.

L'arribada del Superadrac va en la mateixa línia que altres iniciatives inclusives que s’han anat incorporant a les festes de Reus per facilitar la inclusió de persones amb sensibilitats sensorials.

Paraules clau:

Notícies relacionades