Arriba el primer triomf del curs del Riudoms

L'equip dirigit per Raúl Lucha va sumar els tres punts en la seva visita al camp del Vic Riuprimer (1-2).

Quan no s'havia ni jugat el primer minut de partit, Sara Codina va avançar el Riudoms de Raúl Lucha a la sortida d'un córner, després d'una rematada de cap des de l'interior de l'àrea petita (0-1). En un duel en què les del Baix Camp van sortir a guanyar els tres punts, Clara Martínez amb una magnífica vaselina des de fora de l'àrea va deixar el duel encarrilat (0-2). Abans del descans, però, el Vic va retallar les distàncies en el marcador a través d'un gol de Sala (1-2).

Tot i les bones ocasions d'ambdós conjunts a la segona part, el marcador ja no es va moure i el Riudoms va sumar els tres punts. Les riudomenques pugen fins a la vuitena posició de la classificació. Aquesta setmana les de Raúl Lucha rebran la visita del Sant Gabriel, terceres de la Primera Nacional amb nou punts.