Back to top

Arriben els primers vols comercials a l'Aeroport de Reus des del passat 24 d'octubre

Es tracta de tres vols de Ryanair provinents de Londres, Shannon i Brussel·les.

Aquest dimarts, 1 de juny, han arribat a l'Aeroport de Reus els primers vols comercials de la temporada d'estiu. Es tracta de 3 vols de la companyia aèria Ryanair procedents de Londres, Shannon i Brussel·les.

Sense vols comercials des del passat 24 d'octubre 

Els dos primers vols han arribat entre les 14.15h i les 14.30h amb, pràcticament, una cinquantena de turistes. Tanmateix, s'espera que arribi el tercer i últim vol de la jornada a partir de les 20.15h d'aquest dimarts. De fet, feia més de mig any, des del passat 24 d'octubre del 2020, que no aterrava cap vol d'aquestes característiques a l'equipament reusenc.

Aeroport de Reus

En qualsevol cas, des d'Aena asseguren que l'Aeroport no ha estat aturat, sinó que ha coordinat altres vols de servei públic o de formació. Val a dir, però, que en l'última roda de premsa que es va portar a terme en aquestes instal·lacions, les autoritats competents van assegurar que, enguany, l'Aeroport de Reus podria recuperar el 80% dels vols que tenia abans de la pandèmia. Això vol dir, que si res canvia, es preveuen que durant tot l'estiu es portin a terme unes 80 freqüències a més 20 destinacions.

A l'espera dels vols nacionals 

Tanmateix, aquest 2021, l'Aeroport de Reus recuperarà els vols nacionals després de 10 anys. Per tant, en les pròximes setmanes s'espera que arribin vols provinents de les Illes Canàries, així com de les Illes Balears

Paraules clau:

Notícies relacionades