Back to top

Arxivat el cas del robatori de la placa del Pantà de Riudecanyes

Segons ha informat el GEPEC, la jutgessa que instrueix el cas ha decidit no tirar-lo endavant. En la causa estaven investigats els ecologistes Santi Borràs i Andreu Escolà.

La jutgessa que instrueix el cas del robatori d'una placa del Pantà de Riudecanyes ha arxivat la causa. És el que assegura el GEPEC, el Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans, que celebra la decisió de la magistrada. 

I és que en la causa estaven investigats dos membres de l'organització ecologista: Santi Borràs i Andreu Escolà. El segon havia estat denunciat per la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes l'any 2018, i el primer havia estat implicat en el cas després que la jutgessa el cités a declarar

Els fets

Tot plegat prové del robatori d'una placa franquista situada a la paret del pantà en la qual s'hi podia llegir 'El Estado entrega el dominio de estas aguas, a perpetuidad a la Comunidad de Regantes. 1966'. La comunitat de regants havia denunciat el cas en d'acord amb una fotografia en la qual Escolà portava una rèplica més gran de la placa original i que estava feta d'un altre material. 

Paraules clau:

Notícies relacionades