Back to top

Cambrils es converteix en punt de vacunació contra la Covid-19

La regió sanitària del Camp de Tarragona ha iniciat la vacunació dels professionals que es dediquen a l'àmbit sanitari. Per això, ha habilitat tres punts per dispensar la vacuna AstraZeneca, a Tarragona, Valls i Cambrils.

Fins a 800 dosis de la vacuna AstraZeneca, més coneguda com la vacuna d'Oxford, seran dispensades al punt de vacunació de Cambrils, concretament a la carpa esportiva propera a l'estació de tren. És aquest punt el que s'ha habilitat amb la voluntat de vacunar aquells professionals que es dediquin a diferents àmbits sanitaris, com ara veterinària, nutrició o fisioteràpia, així com també al personal dels cossos de seguretat o emergències.

Per avisar a aquests col•lectius, s'ha posat en marxa una campanya d'SMS en què als vacunats se'ls comunica la possibilitat que tenen per rebre la primera dosi de la vacuna anglesa, que s'administra als menors de 55 anys.

Prop de 300 vacunats el primer dia

covid

El primer dia de vacunació, dimecres, 270 persones es van desplaçar fins aquestes instal•lacions per rebre la primera de les vacunes, mente que aquest dijous a la tarda 190 persones han rebut la notificació per poder-se vacunar.

Des de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona apunten que vacunar-se és un acte de responsabilitat col•lectiva, que pot ajudar a controlar la pandèmia i evitar la propagació de la malaltia.

Més enllà de Cambrils, a la demarcació també s'hi han sumat altres punts de vacunació, com són són al CAP Nou Tarraco i l'Hospital Pius Hospital de Valls. En total, a tot Catalunya s'han organitzat 37 punts de vacunació.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades