Back to top

Cambrils es prepara per a la 30a Nit del Foc

La jornada començarà a mitja tarda amb el correfoc infantil i s'allargarà fins a la nit amb la Baixada de Torxes i els concerts posteriors

Aquest dissabte, 2 de setembre, en el marc de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, es commemorarà un esdeveniment especial per a la ciutat de Cambrils: la 30a edició de la Nit del Foc. Organitzada per la colla gegantera Tota l'Endenga, aquesta festa s'ha consolidat com un dels actes de referència del panorama festiu local, tant pel nombre de participants com pel carisma que té per a molta gent de totes les edats.

Consulta tots els actes de la Festa Major

El programa d'aquesta jornada comença a mitja tarda amb un correfoc infantil amb la participació de 6 colles que permet als més petits gaudir de la màgia del foc en un entorn segur, on per finalitzar la festa es realitzarà el ja tradicional berenar de coca amb xocolata pels xiquets i xiquetes. Enguany, es donarà el tret de sortida a la festa amb la presentació de la cançó tradicional “Tirinà Petxina”, per fer la crida a la festa que es podrà escoltar a l'inici del correfoc infantil.

A mesura que cau la nit, els carrers estrets del Barri Antic de Cambrils es transformen en un escenari vibrant on amb la participació de 8 colles de diables i bèsties de foc omplen l'ambient amb la seva energia contagiosa.

nit del foc cambrils

Els actes de la nit comencen a les 22 h amb la Baixada de Torxes on participen el Marquès de los Vélez i el Cabo Quiñones, fins a la plaça de la Vila on tindrà lloc l’inici del correfoc que transcorre pels carrers del casc antic, i finalitza a la plaça del Setge amb l’encesa del castell de focs final.

La festa no acaba aquí; un concert posterior que se celebrarà al Pavelló Municipal on tocaran Ebri Knight, Sixtus i DJ Ceba posarà el punt final dels actes de la 30 edició de la Nit del Foc de Cambrils. A causa de la previsió meteorològica, el concert, que s'havia de fer al Parc del Pinaret, s'ha traslladat al Pavelló Municipal de Cambrils. 

nit del foc canvi ubicació

Paraules clau:

Notícies relacionades