Back to top

Cambrils tanca el pont del Pilar amb una gran afluència de turistes

La Costa Daurada ha aconseguit xifres d'ocupació molt elevades: 60% en hotels i fins al 80% en càmpings.

El pont del Pilar és sempre un atractiu turístic de la Costa Daurada que permet tancar la temporada d'estiu amb un lleuger repunt de les ocupacions i de les vendes. Aquest 2021, amb la mirada posada en la pandèmia i amb un estiu que en alguns sectors ha estat un autèntic revulsiu, però en altres ha quedat a mig gas, el pont del 12 d'octubre ha servit de termòmetre per intentar allargar, més del normal, la temporada turística. 

Segons xifres del sector, amb el 50% dels hotels oberts durant aquests quatre dies a la Costa Daurada, la xifra d'ocupació ha superat lleugerament el 60%. Són xifres molt bones, atenent a les que s'han expicat recentment des de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme. I també són molt bones les aconseguides pels càmpings del territori, que superen amb escreix les dels hotels i s'enfilen fins al 70 i en alguns casos el 80%. Tot plegat és un bon indicador amb vista la recta final de la temporada. 

Aquests dies els restauradors han vist com les reserves es multiplicaven. De fet, molts admeten que han hagut de dir que no a diverses peticions. Els comerciants també asseguren que s'ha incrementat el volum de facturació. 

Paraules clau:

Notícies relacionades