Back to top

Cara i creu al Ploms Salle Reus

L'equip masculí i el femení del Ploms Salle Reus han tingut una arrancada de curs ben diferent

Inici de temporada immillorable del Ploms Salle Reus masculí. L'arrancada de curs del conjunt albinegre, que suma sis victòries i dues derrotes, contrasta amb el mal any que van viure els plomistes la temporada passada, en la qual no van sumar ni un triomf en una competició que només va tenir deu jornades per culpa de la pandèmia.

L'equip dirigit per Xose Leyenda ocupa el tercer lloc del grup 2 de la Copa Catalunya, la màxima categoria del bàsquet català. Una posició que li permetria disputar el playoff d'ascens a la Lliga EBA, la quarta divisió del bàsquet estatal. Si bé és cert que cada victòria compta, enguany un triomf té més valor que mai: els quatre primers disputen la promoció de categoria, mentre que del cinquè al dotzè del grup, lluiten per no baixar a la Primera Catalana.

Inici irregular

D'altra banda, el Ploms Salle Reus femení ha viscut un inici de curs irregular, sumant només dues victòries i acumulant cinc derrotes. Dos triomfs que han arribat en les darreres jornades, un fet que demostra que l'equip de Jordi Adell està agafant embranzida. En aquest cas, les plomistes venen de fer una gran temporada l'any passat, on es van quedar a nou punts de disputar la promoció a la Lliga Femenina 2, l'actual tercera categoria del bàsquet estatal.

Les albinegres són setenes del seu grup, i es troben a quatre triomfs de les segones classificades. Precisament, les dues primeres disputaran el playoff d'ascens, mentre que des de la tercera i fins la novena lluitaran per no baixar a la Primera Catalana.

Paraules clau:

Notícies relacionades