Back to top

Carnaval i escoles al Fortuny al mes de maig

La segona edició del "Cap infant sense Fortuny" ha acollit a més de 1.100 alumnes de les escoles de Reus, que han gaudit d'arts escèniques i música en directe al Teatre Fortuny

L'alumnat de 6è de primària de 25 escoles de Reus s'ha reunit aquest dijous al Teatre Fortuny amb motiu de la segona edició del "Cap infant sense Fortuny". L'oferta pedagògica i interactiva pretén apropar el Fortuny a les escoles perquè coneguin com és la seva distribució i gaudeixin d'una proposta músico-teatral. Despertar l'interès per les arts escèniques i per la música de la canalla és un dels objectius clau del projecte.

Cap infant sense Fortuny

El "Cap infant sense Fortuny" es tracta d'una iniciativa finançada per la Fundació del Teatre Fortuny que va néixer l'any 2021. Enguany, s'ha aconseguit doblar la xifra d'alumnes respecte a l'any passat. Han omplert el teatre en dues sessions matinals 1.136 nens i nenes. La visita inclusiva ha comptat, per primera vegada, amb l'assistència de l'escola d'educació especial Alba. 
 
El professorat serà l'encarregat d'avaluar l'espectacle "El Carnaval dels Animals", que ha comptat amb la música en directe de l'Orquestra Camerata XXI i l'actuació dels actors Marçal Bayona i Ricard Viñas.

Un projecte amb continuïtat

De cara a l'any vinent, l'organització té la intenció d'anar més enllà de la ciutat de Reus per tal que altres escoles del Baix Camp puguin visitar el Teatre Fortuny.

Paraules clau:

Notícies relacionades